Instalare

NOTA: Pentru confortul clientului, atat in ceea ce priveste viitoarea estetica a gradinii cat si a nevoii de timp liber, recomandam ca pentru orice suprafata mai mare de 200 metri patrati sa fie realizat un sistem de irigatie automat sau semi-automat.

Daca acesti pasi sunt sariti, riscul este foarte mare ca in gazon sa apara bruieni sau alte plante nedorite. Numai prin ierbicidare totala repetata se poate obtine un gazon de calitate superioara, altfel va fi doar o incercare de gazon cu foarte multe bruieni care vor impanzi gradina.

Daca se doreste o gradina fara gazon, doar cu flori se instaleaza prima data o folie anti-bruiana si apoi se trece la plantarea florilor in conformitate cu proiectarea gradinii. Intreg procesul de amenajare a unei gradini dureaza in functie de suprafata, complexitatea lucrarii si mai ales de conditiile meteo.

Care sunt efecte secundare a unei amenajari gradini lipsite de proiectare si mai ales de respectarea variabilelor necesare? Nerespectarea acestor pasi creaza inconveniente in timp, putand conduce la pierderi financiare neprevazute sau chiar a intregii amenajari.

Click Here to Leave a Comment Below