Despre amenajari de gradini - Plant Tour

   Firma infiintata din 2006 s-a dezvoltat si a inregistrat cresteri de lungul timpului, extinzandu-si activitatea de la nivel local la nivel national prin amenajari de gradini, parcuri si alte spatii verzi.

amenajari gradini zalau

   Activitatea noastra este de a transforma orice spatiu de la un teren viran la un colt de rai, asa cum se procedeaza la mobilarea unei camere, adica:

  • proiectare spatii verzi
  • amenajare gradini
  • constructii de alei
  • sisteme de irigatii
  • plantare
  • insamantare de gazon prin samanta sau prin rulouri

   Mai proiectam si executam lacuri sau iazuri artificiale, alpinarii, parauri artificiale in curti proportional cu marimea acestora.

   Si o data ce ne-am dezvoltat, am creat colaborari atat cu persoane fizice cat si cu firme sau mari corporatii ca Silcotub Zalau si Michelin. De asemenea colaboram cu institutii publice din diverse localitati ale tarii, baze sportive, etc.

   Oferim servicii complete de intretinere a spatiilor verzi sau intretineri sezoniere, in functie de cerintele clientilor si nevoiile lor.

   Pe langa calitate, oferim seriozitate si promtitudine in efectuarea lucrarilor, iar ceea ce ne place noua cel mai mult este sa venim in intampinarea clientului cu idei si solutii in functie de pretentiile acestuia,  de zona in care locuieste, de conditii pedro-climatice,  de alternanta iarna-vara, precum si de calitatile solului.

   Toate serviciile oferite se desfasoara intr-un permanent  dialog cu clientul, tinand cont de dorintele acestuia, fara ca estetica ansamblului peisagistic ce urmeaza a fi creat sa aiba de suferit din punct de vedere al functionalitatii si esteticului.

   Daca vrei sa te bucuri de gradina ta deosebita, si sa te relaxezi tot timpul in ea, contacteaza-ne acum completand formularul de contact, sau suna la telefonul 0745 311 737 si iti vom prezenta care sunt primii pasi necesari pentru a-ti transforma gradina.

Pentru Cluj Napoca sunati la 0733 634 650 si dna Marha va va indruma spre pasul urmator.

amenajare gradina cluj napoca