Arbusti Ornamentali de Gradina

   Arbusti ornamentali sunt de obicei folositi in amenajari ca si fundatii, ecranari, elemente de fundal iar cateodata pentru a accentua aleile din piatra.

    Multe specii sunt usor de modificat, luand forma de copac, prin taiere si antrnare, dar majoritatea sunt folositi in modul lor natural de a creste - tufis.

    Chiar daca arbustii de gradina sunt potriviti pentru orice scop in gradina, unii vor necesita mai multa ingrijire fata de altii. Fie ca sunt folositi ca fundatie a peisajului, sau doar in jurul casei, arbustii ornamentali sunt cateodata elemente principale ale peisajului.

    Iar in alte situatii, arbustii sunt alesi in functie de arhitecutra casei pentru a o complementa. Cei mai folositi astfel de arbusti in acest scop sunt Abelia sau Agrisa.

    Abelia lucioasa este un arbust ornamental de marime medie ce are o intaltime medie de 1.5 metri, cu frunzis bogat si verde stralucitor. Florile care infloresc in lunile de vara, au forme sub forma de clopot sunt fie de culoare roz fie de culoare alba.

    Acest arbust ornamental este vesnic verde in perioada calda, si partial in perioadele mai cu temperaturi mai scazute.

    Agrisa, este un arbust ornamental ce este diponibil in mai multe varietati, unele sunt perene(vesnic cu frunze verzi) iar altele sunt foiase(cu frunze cazatoare).

    Acest tip de arbust rar depaseste o intaltime de 1.25 de metri, iar dimensiunea lor este usor de controlat prin taiere regulata. In general arbustii sunt rezistenti si tolereaza o gama larga de conditii climatice si sol.

    Arbusti ornamentali sunt folositi asadar pentru ecranare dar sunt folositi si ca sa previna privirile nedorite spre propietatea ta. Ele pot fi folosite ca si garduri de confidentialitate, dar in acelasi timp pot juca rol important in gradina in background pentru arbustii mici.

   Daca vrei sa iti alegi arbusti deosebiti pentru gradina ta, contacteaza-ne folosind formularul de contact sau suna la telefonul: 0745 311 737.

arusti-ornamentali-de-gradina-trandafiri
Arbusti de trandafiri
arbusti_de_gradina
Arbust de gradina
arbusti_de_gradina_ornamentali
Arbusti
arbusti_de_Gradina_ornametnali
Arbusti Gradina
arbusti_ornamentali
Arbusti
arbusti_ornamentali_de_gradina
Arbusti Mici
arbusti_ornamentali_gradina
Arbusti Ornamentali
arbusti-de-gradina
Arbusti Ornamentali
arbusti-de-trandafiri
Arbusti de trandafir
arbusti-gradina-ornamentali
Arbusti de gradina
arbusti-ornamentali-de-gradina-hortesii
Arbusti ornamentali
cu flori
arbusti-ornamentali-de-gradina-spirea
Arbusti cu flori
arusti-ornamentali-de-gradina-cu-frunza-cazatoare
Arbusti gradina
arusti-ornamentali-de-gradina-forsythia
Arbusti de gradina
arusti-ornamentali-de-gradina-spirea
Arbusti cu Flori