Arbori Ornamentali de Gradina

   Arborii ornamentali dau viata gradinii tale in fiecare sezon. Acestia pot crea in parcuri si gradini locuri cu umbra pentru a te racori in timpul verii.

   Arbori ornamentali sunt niste copaci cu inaltimile incepand de la la 6.5 metri intaltime si au urmatoarele trasaturi definitorii:

  • flori si frunzis unic

  • scoarta si fructele

  • forma coroanei (portul) si

  • o forma de ramificatie care atrage ochiul

   Majoritatea arborilor ornamentali infloresc abundent primavara si atrag privirea asupra intregului peisaj.

   Arbori ornamentali sunt de 2 feluri: foioase si conifere.

   Coniferele se disting prin: forma coroanei, frunzele persistente ( vesnic-verzi) sub forma de ace, prezinta conuri si glande rezinifere (cu rasina).

   Foioasele, de obicei, se diferentiaza prin: forma coroanei, marimea, forma si culoarea frunzelor, frunzele sunt caduce (toamna cad de pe ramuri), scoarta, flori, fructe. Arborii ornamentali sunt utilizati pentru a pune in evidenta anumite locuri din gradina ta, din parcuri, pentru a infrumuseta strazile.

   De asemenea sunt o parte indispensabila a oricarui spatiu verde, marind atractia gradinii primavara si vara prin flori si frunze, toamna prin fructe si covorul de frunze de culori rosiatice, ruginii si aurii.

   Arborii ornamentali ofera casei tale o frumusete permanenta prin varietatea de forme, culori si modele interesante. Atunci cand alegi arbori pentru gradina ta, urmareste caracteristicile care se potrivesc cu spatiul disponibil al gradinii tale, in functie de climat si de natura solului.

   De asemenea tine cont de cerintele arborilor: lumina, sol, umiditate.

   Daca vrei sa iti alegi cativa arbori pentru gradina ta, contacteaza-ne folosind formularul de contact sau suna la telefonul: 0745 311 737.

arbori-gradina
Arbori de Gradina
arbori-ornamentali
Arbori Gradina
arbori-ornamentali-de-gradina
Arbori Decorativi
arbori-ornamentali-de-gradina-cornus-florida
Arbori Gradina
arbori-ornamentali-de-gradina-magnoliaArbori cu Flori
arbori-ornamentali-gradina
Arbori Decorativi
arbori-ornamentali-gradina-cu-floriArbori cu Flori
arbori-penrtu-gradina
Arbori Ornamentali de Gradina
arbori-de-gradina
Arbori Ornamentali
arbori-de-gradina-ornamentali
Arobori de Gradina